FOTO/ VRIJEDAN JUBILEJ

Kompanija Bosnalijek uručila poklone građanima povodom 70 godina od osnivanja

Biznis Klub03.03.21, 13:04h

Kompanija Bosnalijek uručila poklone građanima povodom 70 godina od osnivanja
Kompanija Bosnalijek je u proteklih sedam decenija prošla kroz različite faze razvoja i izrasla u najvećeg domaćeg proizvođača lijekova i drugih farmaceutskih proizvoda. Jedan je od regionalnih lidera u svojoj branši, posluje na tri kontinenta i izvozi svoje proizvode u više od 20 država svijeta

 

 

Povodom obilježavanja 70 godina od početka rada, Bosnalijek je uručio poklone građanima Bosne i Hercegovine koji su 10. januara 2021. godine proslavili 70. rođendan, kao i djeci rođenoj na isti dan ove godine.

 

Prigodni pokloni uručeni su osobama koje su se javile na objavljeni javni poziv i dostavile potrebne podatke. 

 

bosnalijek-pokloni-1

 

Kompanija Bosnalijek je u proteklih sedam decenija prošla kroz različite faze razvoja i izrasla u najvećeg domaćeg proizvođača lijekova i drugih farmaceutskih proizvoda. Jedan je od regionalnih lidera u svojoj branši, posluje na tri kontinenta i izvozi svoje proizvode u više od 20 država svijeta.

 

Generalni direktor Bosnalijeka Nedim Uzunović kaže da je tokom svih ovih godina Bosnalijek uvijek bio važan dio domaće ekonomije, ali prije svega, siguran oslonac svim građanima i zdravstvenim radnicima u teškim periodima.

 

70-godina-bosnalijek

 

- Izuzetno smo sretni što je baš našoj generaciji radnika Bosnalijeka pripala čast da obilježimo ovaj, uistinu vrijedan, jubilej i želja nam je da kroz ovakve i slične događaje obradujemo barem jedan dio naših građana. Svjesni smo da Bosnalijek upravo njima duguje najveću zahvalnost za dosadašnje uspjehe jer su bili i ostali naši najvjerniji potrošači i želimo da im se, na ovaj skroman način, odužimo zbog toga. Upravo u ovakvim kriznim vremenima pokazuje se značaj jake domaće farmaceutske industrije i Bosnalijek će nastaviti svoj uspješan razvojni put, kako bi građani i zdravstvene ustanove u BiH uvijek bili redovno i sigurno snabdijeveni svim našim kvalitetnim proizvodima - poručio je Uzunović.

 

bosnalijek-pokloni-2

 

Ovim putem pozivamo još jednom sve građane Bosne i Hercegovine koji su 10. januara ove godine napunili 70 godina, kao i građane koji su tog dana postali roditelji, da se jave na broj telefona: 033/254-496 ili na e-mail adresu: [email protected]  kako bi dogovorili sve potrebne detalje u vezi sa isporukom prigodnih poklona.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!