Jedinica Ana Marija

Milan Bandić bio je ponosan na kćerku: Nju niko ne može zamijeniti, ona je dobra cura!

Front28.02.21, 15:17h

Milan Bandić bio je ponosan na kćerku: Nju niko ne može zamijeniti, ona je dobra cura!
Ana Marija živi, vidite da za nju nitko ne zna, znači da je dobra cura. Inače, drugi bi na njenom mjestu prevrnuli Zagreb naopako, rekao je Milan svojedobno

 

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, koji je preminuo u noći sa subote na nedjelju, bio je ponosan na svoju jedinicu Ana Mariju. Prije tri godine podijelio je emotivan video na društvenim mrežama povodom njezinog rođendana, piše 24sata.hr. 

 

- Ana Marija i tata, prije 'malo' godina - napisao je tada Milan uz video s njihovim zajedničkim fotografijama. 

 

Otkako je njezin otac bio na funkciji gradonačelnika, Ana Marija je držala distancu od medija. Prije 12 godina, dok je još bila studentica matematike na PMF-u, dala je intervju za Večernji list. 

 

ana-marija-bandic

 

- Kad me netko pita kako se prezivam, ne moram dva puta ponavljati. Moje prezime klasična je priča, svi misle da mi je život zbog njega bajka. Ne mislim reći da mi nešto nedostaje, ali zbog sebe želim svima dokazati da se znam brinuti za sebe i da ne moram živjeti pod staklenim zvonom - ispričala je tada.

 

Bila je uključena u njegovu kampanju za predsjednika Republike Hrvatske 2009. godine, ali nakon toga malo se toga o njoj pisalo i znalo. Tek početkom 2020. joj se spominjalo ime kada je stan na Trgu Petra Peretića bio u njezinom vlasništvu. Taj stan je, kako se navodilo, kupljen gotovinom. 

 

 

Ana Marija je završila MIOC, a nakon toga je tri godine studirala medicinu, kada je shvatila da ipak ne želi biti liječnica. Potom je upisala Prirodoslovno-matematički fakultet, smjer statistika. Fakultet je završila 2012. godine i zaposlila se u informatičkoj firmi Combis kao softverski inženjer.  

 

Prije nekoliko godina je Bandić na Novoj TV pričao o kćeri. 

 

- Moju kćer nitko ne može zamijeniti, moju Anu Mariju. Ana Marija živi, vidite da za nju nitko ne zna, znači da je dobra cura. Inače, drugi bi na njenom mjestu prevrnuli Zagreb naopako - rekao je tada. 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još