Hoće li napustiti SDA?

Čampara vraća Zvizdića u igru: On to otrpi, a da li će dalje, ja nisam siguran!

Front28.02.21, 10:12h

Čampara vraća Zvizdića u igru: On to otrpi, a da li će dalje, ja nisam siguran!
O Zvizdiću se govorilo i kao mogućem kandidatu za bošnjačkog člana Predsjedništva iza kojeg bi stala Četvorka

 

“Ima on dobre živce. Stariji je političar i dobro je trpeći. Zašto trpi to ćete pitati njega, da li će trpiti to do kraja, ja ne znam, ali upravo je to ključ svih dešavanja.

 

Pazite vas predloži cijela BiH da vi budete kandidat za člana Predsjedništva. I onda vam neko kaže – ne možeš to ti, ja ću staviti svoju ženu.

 

On to otrpi, a da li će dalje, ja nisam siguran”, rekao je Aljoša Čampara sinoć gostujući na Face televiziji odgovarajući na pitanje hoće li Denis Zvizdić također napustiti SDA.

 

Podsjećamo, nakon što je Denis Zvizidić prije nekoliko mjeseci javno istupio i govorio o određenim anomalijama unutar SDA počelo se špeklusati da će upravo on svojim izlaskom koji je nagovještavan u više navrata, biti završni udarac Stranci demokratske akcije.

 

O Zvizdiću se govorilo i kao mogućem kandidatu za bošnjačkog člana Predsjedništva iza kojeg bi stala Četvorka. Da li će se to dogoditi ostaje da vidimo.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 53

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još