Brzo se snašao

Milan Tegeltija ima novo radno mjesto: Savjetovat će Milorada Dodika

Front26.02.21, 13:04h

Milan Tegeltija ima novo radno mjesto: Savjetovat će Milorada Dodika
Tegeltija je jučer, podsjetimo, na svom Twitter i Facebook profilu napisao da "nakon 20 godina provedenih u pravosuđu, tužilačkim i sudijskim funkcijama sutra (danas, op.a.) podnosi ostavku i na mjesto sudije i izlazi iz pravosuđa"

 

Milan Tegeltija, bivši predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog vijeća BiH, nakon što je podnio ostavku na sve pravosudne funkcije, prema nezvaničnim informacijama, bit će novi savjetnik predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

 

Tegeltija je jučer, podsjetimo, na svom Twitter i Facebook profilu napisao da "nakon 20 godina provedenih u pravosuđu, tužilačkim i sudijskim funkcijama sutra (danas, op.a.) podnosi ostavku i na mjesto sudije i izlazi iz pravosuđa".

 

- O mom narednom anganžmanu bit ćete brzo informisani - naveo je on u objavi.

 

Danas je objavio:

 

- Biće mi čast, zadovoljstvo kao i profesionalna i patriotska obaveza, da od ponedeljka, sve svoje znanje i iskustvo, u svojstvu savjetnika, stavim na rapolaganje srpskom članu i predsjedavajućem Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku a time i Republici Srpskoj.

 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 17

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još