Video/ Sramna izjava

Skandalozan istup Marića: Logor kod Prijedora je bio otvoren, oni mršavi su imali tuberkulozu, vodali su ih po cirkusu

Mediji23.02.21, 13:00h

Skandalozan istup Marića: Logor kod Prijedora je bio otvoren, oni mršavi su imali tuberkulozu, vodali su ih po cirkusu
Otkrivanjem logora u okolini Prijedora cjelokupna svjetska propaganda je htjela da dokaže pojavili su se nacisti novog doba i to su Srbi

 

Od voditelja srbijanske Happy televizije Milomira Marića već smo navikli na sramotne i šokantne izjave kojima redovno sablažnjuje regionalnu javnost. Ipak, ovog puta izgleda da je uspio nadmašiti samog sebe. Razgovarajući sa Predragom Antonijevićem, režiserom filma "Dara iz Jasenovca", Milomir Marić je izjavio:

 

- Otkrivanjem logora u okolini Prijedora cjelokupna svjetska propaganda je htjela da dokaže pojavili su se nacisti novog doba i to su Srbi, iako je taj logor Omarska..., usred rečenice prekinuo ga je Antonijević i dodao:

 

- Onaj što je s tuberkolozom bio mršav, je li tako?, upitao je Antonijević, a Marić je nastavio:

 

- To je bilo otvoreno, oni su mogli da izađu iz tog logora kad god hoće, to je bio sabirni logor da se sklone, da ih neko ne ubije. Oni su njih poslije nahranili, odveli su onog mršavog, prikazivali su ga u cirkusu u Evropi, e to je njihova propaganda, rekao je u svom skandaloznom istupu Marić.

 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 148

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još