'Pokazao visok stepen integriteta'

Sarajevski SDP predlaže Dragana Stevanovića za rukovodstvo Gradskog vijeća

Front22.02.21, 14:43h

Sarajevski SDP predlaže Dragana Stevanovića za rukovodstvo Gradskog vijeća
Dragan Stevanović je svojim dosadašnjim radom u zdravstvu, ali i tokom obavljanja političkih dužnosti, pokazao visok stepen integriteta i vjerujemo da će vratiti ugled poziciji člana rukovodstva Gradskog vijeća Grada Sarajeva, poručuju iz SDP-a

 


Nakon provedene procedure izbora gradskih vijećnika u četiri sarajevske općine, Povjereništvo sarajevskog SDP-a donijelo je odluku da je Dragan Stevanović kandidat za člana rukovodstva Gradskog vijeća Grada Sarajeva.

 

- Dragan Stevanović je svojim dosadašnjim radom u zdravstvu, ali i tokom obavljanja političkih dužnosti, pokazao visok stepen integriteta i vjerujemo da će vratiti ugled poziciji člana rukovodstva Gradskog vijeća Grada Sarajeva.

 

Obzirom da su svi rokovi za konstituiranje Gradskog vijeća Grada Sarajeva istekli, sarajevski SDP očekuje da Centralna izborna komisija BiH i konačno potvrdi mandate gradskih vijećnika, jer Sarajevo zaslužuje da dobije vlast koja proizilazi iz izborne volje građana - poručuju iz SDP-a.

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 17

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još