Riješite dilemu

Kako da prepoznate da li vas je neko stavio na 'mute' na Instagramu?

Tehno22.02.21, 11:56h

Kako da prepoznate da li vas je neko stavio na 'mute' na Instagramu?
Ipak, tu je nekoliko jednostavnih trikova kako da znate da li ste nekome pod opcijom mute, odnosno da li je neko odlučio da prestane da prati vaše objave

 

Iako smo do sada sigurno nekoliko puta posegli za opcijom “utišavanja” osoba koje pratimo, sigurno nije prijatna činjenica da znate da ste upravo vi stavljeni pod ovu opciju.

 

Pouzdana opcija ili alat, koji će nam dati odgovor na pitanje da li smo naše pratioce smorili svojim objavama i da li su nas sklonili sa svog dnevnog reda na Instagramu, još uvijek ne postoji. Ipak, tu je nekoliko jednostavnih trikova kako da znate da li ste nekome pod opcijom mute, odnosno da li je neko odlučio da prestane da prati vaše objave.

 

Naime, kad nekoga utišate, njihove objave i priče više se neće pojavljivati na vašoj naslovnoj strani, dok će osoba koja ih je objavila i dalje moći da posjeti vaš profil. 

 

Sama aplikacija Instagram ne nudi način kako to da sa sigurnošću provjerimo. Ipak, postoji nekoliko trikova otvoriće vam oči. Ako je određena osoba prije gledala vaše priče na Instagramu i više se ne pojavljuje na listi onih koji su je pregledali, to znači da je utišala vaše priče.

 

Osim toga, ako on ili ona komentariše tuđe objave i više ne komentariše vaše, to znači da vas je možda utišala.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!