FOTO/ U ovakvom izdanju je još niste vidjeli

Isplivala fotografija Maje Berović bez uljepšavanja: Neprepoznatljiva bez Photoshopa

Showbizz18.02.21, 20:19h

Isplivala fotografija Maje Berović bez uljepšavanja: Neprepoznatljiva bez Photoshopa
Na društvenoj mreži Instagram, pod nalogom “pravo vip lice”, isplivala je fotografija na kojoj je upoređena razlika Majine fotke na kojoj je koristila fotošop i druga koja je bez fotošopa

 

Maju Berović smo navikli da uvijek viđamo skroz sređenu, od glave do pete, međutim, nije uvijek baš tako, piše Kurir.

 

Na društvenoj mreži Instagram, pod nalogom “pravo vip lice”, isplivala je fotografija na kojoj je upoređena razlika Majine fotke na kojoj je koristila fotošop i druga koja je bez fotošopa.

 

Podsjetimo, pjevačica je iskoristila pandemiju korona virusa, tokom koje nema zakazane svirke, da se posveti sebi i svom izgledu. Krenula je na rigoroznu dijetu i pojačala intenzitet vježbanja, pa je brzinski skinula pet kilograma viška. Uspjela je čak i da se odrekne svoje omiljene hrane – slatkiša!

 

- Nikad mi se nije dogodilo da imam deset kilograma viška, jer znam kada treba da stanem dok jedem, ali sam često išla nekoliko kilograma gore-dole. Zato sam izolaciju iskoristila da se posvetim sebi. Osim specijalnog režima ishrane, vježbala sam mnogo više – ispričala je nedavno Berović, koja smatra da je fizička aktivnost ključna za mršavljenje i održavanje kilaže.

 

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još