VIDEO/ NEVJEROVATNE SCENE U BEOGRADU

Policija 40 minuta praznila klub i nije mogla da ga isprazni: Više od 700 gostiju na razuzdanom korona derneku

Biznis Klub14.02.21, 14:24h

Policija 40 minuta praznila klub i nije mogla da ga isprazni: Više od 700 gostiju na razuzdanom korona derneku
Više od četrdeset minuta praznimo klub i još ne možemo da ga ispraznimo. Čekamo dolazak ostalih inspekcija koje će provjeriti rad ovog ugostiteljskog objekta - rekao je direktor Komunalne policije Ivan Divac

 

 

Komunalna milicija, tokom kontrole ugostiteljskih objekata u Beogradu, u jednom klubu u kod Tašmajdana zatekla je više od 700 gostiju nakon završetka radnog vremena, prenose mediji. Milicija je naložila da momentalno prestane rad ovog ugostiteljskog objekta.


- To je klub u koji se ulazi iz Abardareve ulice. Komunalna policija je zatekla više od sedamsto ljudi koji su bili u ovom objektu poslije 20 časova. Nevjerovatna scena. Više od četrdeset minuta praznimo klub i još ne možemo da ga ispraznimo. Čekamo dolazak ostalih inspekcija koje će provjeriti rad ovog ugostiteljskog objekta. Zatečena lica biće sankcionisana po Zakonu o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti - rekao je za Blic direktor Komunalne policije Ivan Divac, prenosi N1 Srbije.


U klubu u Aberdarevoj ulici ekipe Komunalne milicije zatekle su više od 700 ljudi, dok je ispred lokala oko 50 njih čekalo da uđe, izjavio je za Tanjug pomoćnik načelnika Komunalne milicije Ranko Šekularac.


Naveo je da će lokal u skladu sa propisima biti sankcionisan zbog prekoračenja radnog vremena i nepoštovanja epidemioloških mjera.


Novosti su prenijele da je vlasniku objekta odmah napisana kazna.


Prizore iz pretrpanog kluba pogledajte ovdje.


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!