NAPAO VLASNIKA 'FIZIO CENTRA' NAKON IZLASKA IZ BOLNICE

Izdat nalog za privođenje Čede Jovanovića, lider LDP-a uzvraća: 'Zar sam ja veći problem za Srbiju od Velje Nevolje?!'

Front12.02.21, 18:47h

Izdat nalog za privođenje Čede Jovanovića, lider LDP-a uzvraća: 'Zar sam ja veći problem za Srbiju od Velje Nevolje?!'
Ja želim da što prije stavim tačku na ‘životinjski odnos’ prema mojoj porodici dok sam bio u bolnici i borio se za život - istakao je Jovanović, osvrćući se na slučaj povodom kojeg je pozvan u tužilaštvo na saslušanje

 

 


Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji da lidera LDP-a Čedomira Jovanovića privede na saslušanje zbog istrage koja je protiv njega pokrenuta nakon što je ljetos, ispred prostorija "Fizio centra" na Novom Beogradu, napao vlasnika ove ambulante za rehabilitaciju Žarka Ivkovića i njegovog konsultanta Dejana Dubajića.

 


Nalog za privođenje uslijedio je nakon što se Jovanović u petak nije odazvao pozivu za saslušanje, koji mu je policija dostavila još 29. januara, prenosi Nova.rs.


Jovanović će zbog toga biti sproveden na saslušanje u pratnji policije narednog termina koji će biti zakazan, rečeno je u Trećem osnovnom tužilaštvu.


Podsjetimo, protiv Jovanovića podnijeta je krivična prijava zbog nanošenja lakih povreda vlasniku „Fizio centra“, kog je napao neposredno pošto je pušten iz bolnice gdje se prvi put liječio od infekcije korona virusom.

 

cedomir-jovanovic


Inače, Jovanović je danas izjavio da mu nikada nije uručen poziv za saslušanje koje je bilo zakazano za 29. januar u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu, a koje je danas naložilo njegovo dovođenje uz pomoć policije na sljedeće saslušanje u martu.


- I samo tužilaštvo priznaje da mi nije uputilo poziv jer ga je dalo policiji. Ja sam svakako bio spriječen da dođem jer sam bio u bolnici, a što vjerujem da zna svako u srpskom pravosuđu, kao i u medijima koji su prenijeli poruku iz viber grupe, na osnovu koje ja ispadam veći problem za Srbiju od ‘Velje Nevolje'”, rekao je Jovanović Tanjugu reagujući na prethodno saopštenje tužilaštva.


Jovanović je istakao da nema razlog da izbjegava tužilaštvo i sud i dodao da bi, da je znao za poziv, na saslušanje “došao i sa respiratorom”.


- Ja želim da što prije stavim tačku na ‘životinjski odnos’ prema mojoj porodici dok sam bio u bolnici i borio se za život - istakao je Jovanović, osvrćući se na slučaj povodom kojeg je pozvan u tužilaštvo na saslušanje.


- Niko više od mene ne želi da pred sudom, kao i prethodno u policiji, kažem istinu i preuzmem odgovornost za svoje postupke - naglasio je on, prenosi Nova.rs.


(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još