video/ ronaldova draga žari i pali

Zaredala unosne ugovore i obara sve rekorde: Zašto je Georginin novi snimak u kupaćem kostimu pogledalo više od četiri miliona ljudi?

ŽENA iN12.02.21, 16:24h

Zaredala unosne ugovore i obara sve rekorde: Zašto je Georginin novi snimak u kupaćem kostimu pogledalo više od četiri miliona ljudi?
Nedavno je postala zaštitno lice italijanskog brenda kupaćih kostima, a video koji je snimila za kampanju i objavila na svom Instagram profilu, za manje od 24 sata pogledalo je više od četiri miliona ljudi

 

Najviše zahvaljujući svojoj vezi sa najpoznatijim i najboljim fudbalerom današnjice Kristijanom Ronaldom, ali i svom dobrom izgledu, manekenka Georgina Rodrigez (Rodriguez) potpisuje sve više unosnih ugovora.

 

Nedavno je postala zaštitno lice italijanskog brenda kupaćih kostima, a video koji je snimila za kampanju i objavila na svom Instagram profilu, za manje od 24 sata pogledalo je više od četiri miliona ljudi.

 

 

Čelnici tog brenda donijeli su odličnu poslovnu ponudu, budući da Georginu Rodrigez na Instagramu prati čak 23,5 miliona ljudi iz cijelog svijeta, što automatski povlači za sobom i povećanje prodaje njihovih kupaćih kostima, koji su izrazito trendi.

 

 

 

(Avaz, DEPO PORTAL/rm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!