Tabloidi ne prestaju da bruje o navodnoj aferi

Karleuša bijesna, smeta joj što Duška povezuju sa blogerkom: On tu ženu ne poznaje, nikad je nije vidio u životu

Showbizz11.02.21, 08:55h

Karleuša bijesna, smeta joj što Duška povezuju sa blogerkom: On tu ženu ne poznaje, nikad je nije vidio u životu
Bez obzira na tužbe koje je Tošić podnio povodom ovih navoda protiv svih medija koji su ovu priču prenijeli, i dalje se provlači tema njegove afere sa blogericom

 


U srbijanskim medijima danima se provlači priča o aferi Duška Tošića i blogerice Ane Jovanović. Iako su i fudbaler i blogerka ove navode jasno demantirali, mediji ne prestaju da ih povezuju.

 

Čak je i supruga Duška Tošića, Jelena Karleuša više puta na svom Instagram profilu javno demantirala ovu priču, te oštro osudila namjere medija da unište njen brak sa fudbalerom.

 

karleusa-tosic

 

Bez obzira na tužbe koje je Tošić podnio povodom ovih navoda protiv svih medija koji su ovu priču prenijeli, i dalje se provlači tema njegove afere sa blogericom. Ovog puta fudbalera su optužili da svojoj navodnoj ljubavnici, kao i njenim prijateljicama, plaća luksuzni smještaj u istanbulskom hotelu.

 

Na ovakve optužbe Karleuša nije mogla ostati nijema, te je brutalnije nego ikada osudila medijske navode.

 

– Zamolila bih ljude koji čitaju ove bolesne izmišljotine da shvate da je sve ovo samo pritisak na mene da povučem tužbe protiv “Kurira”. Duško ovu ženu ne poznaje, nikada je nije vidio u životu i tužio je “Kurir” mnogo puta zbog ovih laži. Nije prvi put da se anonimne i nebitne persone vezuju za Duška i mene, nekima je trebala reklama, a neki su samo bili kolateralna šteta tabloida kojima j***m mater na sudu. Zamolila bih i sve korektne medije da ne prenose ovakve laži “Kurira”. Hvala – napisala je Karleuša..

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još