MEDIJI U SRBIJI BRUJE

Svi su vezani kao crijeva: Tužilac 'odlijepio' na njene čari... Ana Nikolić u priči o hapšenju zloglasnog Velje Nevolje

Hronika06.02.21, 18:59h

Svi su vezani kao crijeva: Tužilac 'odlijepio' na njene čari... Ana Nikolić u priči o hapšenju zloglasnog Velje Nevolje
Koliko su oni svi povezani, dokazuje i to da je tužilac Toma Zorić prije šest godina je, kako su mediji pisali, "odlijepio" za pjevačicom Anom Nikolić, koja je inače bivša supruga Stefana Đurića Raste

 


Ispred prostorija UKP i SBPOK u Makišu, u četvrtak (04. februara) je tokom dovođenja osumnjičenih pripadnika kriminalne grupe Veljka Belivuka zvanog Velje Nevolje dovezen i džip popularnog repera Stefana Đurića Raste.


Inače u cijelu priču hapšenja ekipe Velje Nevolje upleten je i tužilac Tomo Zorić koji je potvrdio da je navijač Partizana Miloš Đukanović bio u njegovom društvu kada je uhapšen u Pančevu, da je to bio „privatan susret“ i da je prisustvovao hapšenju, piše Kurir.


Zorić, koji je sekretar Državnog vijeća tužilaca, naveo je da se uhapšenim Đukanovićem našao u restoranu kako bi od njega uzeo račune i kiriju u ime svoje majke, „koja mladiću oko šest mjeseci izdaje stan“.


Podsjećanja radi, za uhapšenog Miloša Đukanovića mediji navodi se da je blizak vođi „Principa“ Veljku Belivuku, zvanom Velja Nevolja.


Koliko su oni svi povezani, dokazuje i to da je tužilac Toma Zorić prije šest godina je, kako su mediji pisali, "odlijepio" za pjevačicom Anom Nikolić, koja je inače bivša supruga Stefana Đurića Raste.

 


Te 2016. godine, iako je već na upoznavanju otkrio čari Ane Nikolić, portparol Republičkog tužilaštva Tomo Zorić prvo je negodovao zbog "javnog zbližavnja", ali je vrlo brzo promijenio mišljenje i postao veliki fan pjevačice, piše Kurir.


Iako je pričao da je Nikolićeva iskoristila njegovo prisustvo kako bi se medijski promovisala, izgleda da je Tomo Zorić shvatio da mu Nikolićeva već nekoliko dana ne izlazi iz glave, pa je tako okačio njihove zajedničke slike na svom FB profilu.

 

(Kurir/DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 14

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još