OŠTRA REAKCIJA IZ NAŠE STRANKE

Sada je sve jasno, pregovori su bili samo alibi: Bakir Izetbegović isporučio je Mostar Draganu Čoviću!

Front05.02.21, 21:16h

Sada je sve jasno, pregovori su bili samo alibi: Bakir Izetbegović isporučio je Mostar Draganu Čoviću!
Nećemo učestvovati u predstavi u režiji SDA i HDZ-a te će ove stranke same morati preuzeti odgovornost za ishod današnjeg glasanja - poručuju iz Naše stranke

 

 


Na današnjoj konstituirajućoj sjednici Gradskog vijeća Mostara potvrđeno je da Bakir Izetbegović i Dragan Čović imaju dogovor o izboru gradonačelnika. Drugim riječima, imaju dogovor o kontinuitetu zajedničke vladavine Mostarom - tvrdi Naša stranka.


U saopštenju se dalje navodi:


Danas su se u Mostaru istovremeno našli i Izetbegović i Čović, koji je izjavio da, ako se ispoštuje dogovor SDA i HDZ-a, Mostar će na ovoj sjednici dobiti gradonačelnika.


Jasno je da su svi ostali pregovori bili samo alibi za davno postignut sporazum kontinuiteta vladavine i uspostavljanja vertikale SDA-HDZ sa državnog, preko federalnog, na nivo Mostara. Fokusiranjem na eliminisanje Irme Baralije - koja se samostalno izborila za održavanje izbora - Izetbegović je zajedno sa DF-om i SBB-om isporučio Mostar Draganu Čoviću.


Nećemo učestvovati u predstavi u režiji SDA i HDZ-a te će ove stranke same morati preuzeti odgovornost za ishod današnjeg glasanja - poručuju iz Naše stranke.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 211

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još