FOTO/ OSKUDNA KREACIJA

Paparazzi ulovili Kim Kardashian u najmanjem bikiniju ikad: Sestre uživaju na bajkovitom otoku

Showbizz01.02.21, 11:47h

Paparazzi ulovili Kim Kardashian u najmanjem bikiniju ikad: Sestre uživaju na bajkovitom otoku
Kim Kardashian uživa na bijelim pješčanim plažama, gdje je pobjegla od stvarnosti. Naime, nalazi se usred razvoda od Kanyea Westa

Na plaži bajkovitog Otočja Turks i Caicos nakon latino dive Jennifer Lopez paparazzi su snimili još jednu zgodnu Amerikanku poznatu po svojoj čuvenoj stražnjici.

 

Kim Kardashian (40) sa svojim sestrama Kourtney (41), Khloe (36) i Kylie (23) i ostatkom porodice uživa na bijelim pješčanim plažama, gdje je pobjegla od stvarnosti. Naime, vlasnica brenda SKIMS i reality zvijezda nalazi se usred razvoda od repera i producenta Kanyea Westa.

 

Fotografi su uhvatili djevojke kako se zabavljaju sa svojom djecom i Kim kako plažom trčkara u minijaturnom kupaćem kostimu.

 

kim-kardashian-bikini-straznjica

 

Ovo putovanje iskoristile su kako bi zajednički proslavile i treći rođendan Kyliene kćeri Stormi Webster.

 

- Bilo je to žensko putovanje na jedno od njihovih omiljenih destinacija kako bi proslavile rođendan malene Stormi. Odsjele su u privatnoj vili na tri noći i izvrsno su se provele - kazao je izvor blizak porodici.

 

Naravno, svoje putovanje popratile su na društvenim mrežama:

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još