Policija na nogama

Krvoproliće u Hrvatskoj: U Vodicama u Mercedesu izrešetan poduzetnik, u Šibeniku pronađene još tri mrtve osobe

Hronika30.01.21, 16:40h

Krvoproliće u Hrvatskoj: U Vodicama u Mercedesu izrešetan poduzetnik, u Šibeniku pronađene još tri mrtve osobe
Šibenska policija je na ulicama, Šibenskom mostu, kao i na raskrižju u Ražinama gdje su postavili blokade i pregledavaju automobile

 

Oko 13 sati u Vodicama u Hrvatskoj ispred trgovine 'Djelo' dogodilo se ubistvo. Prema prvim informacijama, iz automatske puške ubijen je muškarac, a navodno se radi o poznatom poduzetniku, javlja Šibenski.hr. Nedugo potom, stigle su i informacije o pucnjavi u Šibeniku, u pekari na području Ražina gdje su ustrijeljene još tri osobe.

 

- Policijska uprava šibensko-kninska zaprimila je u 12:56 sati dojavu da je u Vodicama, u vozilu pored ceste pronađen mrtav muškarac.U 13:23 sati policija je od Hitne medicinske pomoći zaprimila drugu dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i žena, u jednom objektu na Južnoj magistrali. Prve informacije ukazuju da su osobe umrle nasilnom smrću, saopćila je šibensko-kninska policija.

 

- Na oba mjesta događaja započinje se s provođenjem očevida, a u ovom trenutku ne možemo potvrditi da li je smrtno stradavanje osoba povezano. Odmah po saznanju na teren su upućene dodatne policijske snage s ciljem pronalaska osobe na koju u ovom trenutku upućuju informacije da bi se mogla dovesti u vezu sa smrti pronađenih osoba. Policijska uprava šibensko-kninska promptno će izvještavati javnost s novim, provjerenim i potvrđenim, informacijama, navodi se u saopćenju.

 

Nakon policijskog saopćenja, objavljena je, ali i ubrzo oporvrgnuta neslužbena informacija da se osumnjičeni počinitelj, navodno vlasnik posrnulog lanca pekara, ubio. Slobodna Dalmacija piše da se on navodno nalazi u kući koja je pod policijskom opsadom.

 

Ulice Vodica od ranog poslijepodneva preplavljene su specijalcima s dugim cijevima, a ispred dućana 'Djelo' je parkiran izrešetani Mercedes u kojem je navodno žrtva sjedila u vrijeme ubistva.

 

Šibenska policija je također na ulicama, Šibenskom mostu, kao i na raskrižju u Ražinama gdje su postavili blokade i pregledavaju automobile.

 

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!