pale gadne riječi

Mektić Sanji Vulić poručio da 'ima više od 40, a ni kučeta ni mačeta...' A onda se uključila Svetlana Cenić i žestoko mu odbrusila...

Front28.01.21, 14:27h

Mektić Sanji Vulić poručio da 'ima više od 40, a ni kučeta ni mačeta...' A onda se uključila Svetlana Cenić i žestoko mu odbrusila...
U polemiku se uključila Svetlana Cenić, koja je Mektića upozorila da "ako nema pametnijih argumenata u debati, ne treba koristiti ni ove degutantne"

 

Poslanik SDS-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Dragan Mektić uvrijedio je poslanicu SNSD-a Sanju Vulić. Mektić je na svom Twitter nalogu napisao da "Vulićka ima više od 40 godina, a nije se porodično ostvarila pa je boli ona stvar za narodom. Nema ni kučeta ni mačeta".

 

U polemiku se uključila Svetlana Cenić, koja je Mektića upozorila da "ako nema pametnijih argumenata u debati, ne treba koristiti ni ove degutantne".

 

"Žene koje nisu udate i nemaju djecu iz nekog razloga, i dalje su ŽENE, nisu drugog reda. Imaš ih i u svojoj partiji. Što tim argumentima ne gađaš neženje bez djece?!", napisala je Cenićeva na svom Twitter nalogu.

 

cenic-mektic-twitter


 
Vulićeva, koja je članica Zajedničke komisije za odbranu i sigurnost Parlamenta BiH, prethodno je prozvala Mektića tvrdeći da zahvaljujući njegovom glasu "Bošnjaci dobijaju podršku za sve", a što, navodno, pokazuje njegovo glasanje za inicijativu Denisa Bećirovića o “hibridnom ratu” radi jačanja kapaciteta odbrane BiH.

 

Nakon ove izjave, uslijedila je Mektićeva reakcija, koju su mnogi ocijenili prizemnom. 

 

Mektić je, naime, svom Twitter nalogu napisao: “Šta je sporno, koji se nacionalni srpski interes štiti time što nas neko ugrožava? Ja to želim znati. Drugo je pitanje što Vulić ima više od 40 godina, a nije se porodično ostvarila pa je boli ona stvar za narodom. Nema ni kučeta ni mačeta."

 

(Oslobodjenje, DEPO PORTAL/rm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 64

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još