VIDEO/ NOVA DRAMA NADOMAK SARAJEVA

Pojavio se snimak migranta koji je jutros izboden kod Ilijaša: Tragovi krvi po licu i tijelu...

Hronika22.01.21, 18:06h

Pojavio se snimak migranta koji je jutros izboden kod Ilijaša: Tragovi krvi po licu i tijelu...
Iz MUP-a KS još uvijek ne mogu potvrditi ko je učesetvovao u ovom incidentu, iako su se pojavile nezvanične informacije da je došlo do sukoba među migrantima

 


Još jedan incident u kojem su učestvovali migranti dogodio se jutros u blizini Ilijaša. Naime, jedan migrant je zadobio povrede uslijed napada nožem.


Iz MUP-a KS su za Oslobođenje potvrdili da su dobili prijavu o ovom slučaju koji se dogodio jutros oko 8 sati. Dodali su da je migrant napadnut oštrim predmetom i da mu je ukazana ljekarska pomoć.


Naglasili su da još uvijek ne mogu potvrditi ko je učesetvovao u ovom incidentu, iako su se pojavile nezvanične informacije da je došlo do sukoba među migrantima.


Oslobođenje je došlo u posjed snimka na kojem se vidi povrijeđeni migrat kojeg zbrinjavaju uposlenici Hitne pomoći. Na migrantu su vidljivi tragovi krvi zadobijeni uslijed povreda oštrim predmetom.


Snimak možete pogledati ovdje.


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!