klupko se razmotava

Glumac Feđa Stojanović otkrio da je i njegov sin bio žrtva Mikine surovosti: Rekao mi je tata, ja više ne mogu tamo...

Hronika18.01.21, 08:32h

Glumac Feđa Stojanović otkrio da je i njegov sin bio žrtva Mikine surovosti: Rekao mi je tata, ja više ne mogu tamo...
Aleksića je za seksualno zlostavljanje pored Milene Radulović optužilo još pet djevojaka, a neke su maloljetne


Glumac Feđa Stojanović jedan je od mnogih koji su uputili riječi podrške glumici Mileni Radulović nakon njene ispovijesti da je bila silovana od strane čuvenog učitelja glume Miroslava Mike Aleksića. Stojanović je naveo da Aleksića zna od djetinjstva, ali i da mu se nikada nisu sviđale Mikine pedagoške metode, jer mu je kako kaže i sin svojevremeno bio njegov učenik.

 

-Miku poznajem još od detinjstva, bili smo zajedno u dečijoj grupi. Naši životi nisu bili povezani u smislu da smo usko sarađivali, družili smo se u nekim drugim krugovima. Međutim, mogu da kažem da mi se njegov pristup deci, od kad je počeo da se bavi pedagoškim radom, nije dopadao. Mislim da je bio previše grub i surov prema njima. Čak je i moj sin bio kod njega, vratio se i rekao: “Tata, ja više ne mogu tamo, jer se dere na decu”, kazao je  Feđa za Nova.rs i dodaje:

 

-Tako da što se te strane tiče, to znam i to godinama ne podržavam. Što se tiče priče mlade glumice, ja uvek verujem ženama koje su bile ugrožene. Mogu samo da osudim onako iz dna duše taj čin i pružim svu podršku mladim devojkama i koleginicama koje su to doživele. Nemam nikakve dileme, u smislu, da bih mogao da pomislim da ga odbranim i budem na njegovoj strani. Taj neki njegov odnos prema deci je bio pun unošenja straha i onda je vrlo logično da iz toga može izvesti zaključak da je sklon i da manipuliše njima, i onda i sve ostalo. Verovatno će se sada stvoriti neka grupa ljudi koja će ga braniti, ali lično mislim da ovo nije za odbranu. To je stvar koja mora da se osudi, a to bi trebalo sud da utvrdi, rekao je glumac Feđa Stojanović.

 

Podsjećamo, Aleksića je za seksualno zlostavljanje pored Milene Radulović optužilo još pet djevojaka, a neke su maloljetne.

 

(Nova.rs, DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još