video/ predsjednik sbb-a o sebi

Radončić: Moju predratnu profesionalnu biografiju poštuju čak i moji višedecenijski neistomišljenici iz Beograda

Front16.01.21, 15:49h

Radončić: Moju predratnu profesionalnu biografiju poštuju čak i moji višedecenijski neistomišljenici iz Beograda
- Zaista je neobično da moju predratnu profesionalnu biografiju poštuju čak i moji višedecenijski neistomišljenici iz Beograda - naveo je Radončić

 

Fahrudin Radončić, predsjednik Saveza za bolju budućnost, oglasio se na svom Facebook profilu. 

 

Njegov status prenosimo u cjelosti.


"Danas su mi suradnici poslali video isječak emisije “Ćirilica”, jednog od najpoznatijih novinara Srbije Milomira Marića.


Zaista je neobično da moju predratnu profesionalnu biografiju poštuju čak i moji višedecenijski  neistomišljenici iz Beograda. 


To se vidi i iz Marićevog nabrajanja mojih predratnih funkcija i velikog novinarskog rejtinga (iako nisam bio “predsjednik omladine CG”, već član Predsjedništva).


Ipak, iako sve znaju kao i kontroverzni Marić, propagandni i obavještajni centri vladajuće dinastije već godinama pokušavaju da, bez lažne skromnosti, jednu moćnu biografiju - da se ne govori šta tek znači, primjerice, osnivanje najvećeg medijskog koncerna u BiH “Avaza” (20. oktobra 1991. godine u Sarajevu) ili poslijeratna izgradnja arhitektonskih djela koja krase našu zemlju i region - stupidnim uvredama najgore vrste, pretvore u nešto što su u biti oni sami - persone bez ikakve osobne profesionalne biografije ili još gore, biografije pune nelegalnosti, smutnje i radikalizma.


Zato dugogodišnji naporan novinarski, neimarski i politički rad i rezultate koje poštuju čak i moji ljuti ideološki protivnici, ne mogu pobrisati falsifikatori vlastitih diploma, njihovi opskurni nalogodavci  i srebroljubivi medijski izvršioci" - naveo je u svojoj objavi Radončić. 

 

(DEPO PORTAL/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 75

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još