foto/ šepurenje na instagramu

Leyla Hajrović opet u skupim krpicama - 'Prada ili ništa': Pozirala u jakni od skoro 2000 eura, a ni torbica ne zaostaje

Showbizz16.01.21, 15:28h

Leyla Hajrović opet u skupim krpicama - 'Prada ili ništa': Pozirala u jakni od skoro 2000 eura, a ni torbica ne zaostaje
Cijena torbice na službenim stranicama Prade iznosi 1200 eura, a jakne čak 1890 eura

 

Supruga Dinamovog nogometaša Izeta Hajrovića Leyla Hajrović često se hvali skupim krpicama na društvenim mrežama, a sada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa snijega, na kojoj je u prvi plan stavila svoju torbicu i jaknu poznatog i skupocjenog modnog brenda Prada.

 

"Prada ili ništa", napisala je Leyla u opisu fotografije.


Cijena torbice na službenim stranicama Prade iznosi 1200 eura, a jakne čak 1890 eura.

 

leyla-hajrovic-2

 

Ovo nije prvi put da je pokazala raskoš svog ormara. Prije samo nekoliko dana objavila je fotku na kojoj se baca u snijeg, dok je u ruci držala torbicu od cca 2900 KM.

 

Nedavno je i naglasila da nije prosječna cura te je pozirala odjevena u Louis Vuitton od glave do pete.

 

Inače, Leyla je, odgovarajući na pitanja pratitelja, otkrila da zarađuje trgujući dionicama i kriptovalutama.

 

"Prvo kad otvorim oči uzmem mobitel (loša navika, znam) i provjerim svoje tržište dionica i kriptovaluta. Većina mojih ulaganja su dugoročna i konstantno ih provjeravam, ali ima nekih dionica kojima trgujem svakodnevno i stalno držim oko na njima. Neka vaš novac radi za vas, cure", napisala je tom prilikom.

 

(Index, DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 34

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još