DOK EVROPA IDE U SVE TVRĐI LOCKDOWN

Zbog pada broja zaraženih, u dio FBiH stiže relaksacija mjera: Ukida se zabrana kretanja, nastava se vraća u škole...

Hronika15.01.21, 20:12h

Zbog pada broja zaraženih, u dio FBiH stiže relaksacija mjera: Ukida se zabrana kretanja, nastava se vraća u škole...
Stožer je donio Zaključak kojim će se na idućoj sjednici, 25. siječnja, ukinuti zabrana kretanja u vremenu od 23 do 5 sati, ukoliko se ovaj pozitivan trend nastavi u narednih 10 dana

 

 


Stožer civilne zaštite Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) na izvanrednoj sjednici u petak obavješten je kako je županijsko Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i športa nastavu u osnovnim školama i u završnim razredima srednjih škola vratilo u redoviti tijek uz pridržavanje epidemioloških mjera.

 

Iz Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi i Zavoda za javno zdravstvo su istaknuli zadovoljstvo padom broja oboljelih od koronavirusa, priopćio je Stožer ZHŽ-a.

 

Stožer je donio Zaključak kojim će se na idućoj sjednici, 25. siječnja, ukinuti zabrana kretanja u vremenu od 23 do 5 sati, ukoliko se ovaj pozitivan trend nastavi u narednih 10 dana.

 

Također, Zavod za javno zdravstvo planira predložiti povratak nastave u svim razredima srednjih škola u redovite okvire, izvijestili su iz Stožera ZHŽ-a.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još