ROMANSA IZA REŠETAKA

Fatalna Sunita Hindić udaje se u zatvoru: Opasni kriminalac Ferid Suljović Ćićo osvojio joj srce...

Lifestyle15.01.21, 17:29h

Fatalna Sunita Hindić udaje se u zatvoru: Opasni kriminalac Ferid Suljović Ćićo osvojio joj srce...
Kako su se Hindić i Suljović zaljubili i odlučili, zakonski, postati supružnici, za sada nije poznato

 

 


Sunita Hindić (22), koja je zbog ubistva mostarskog ugostitelja, Nine Ivankovića, (55) nepravomoćno osuđena na kaznu zatvora u trajanju od tri i i po godine odlučila se na važan korak u životu.

 


Kako saznaje Avaz, pritvorenica Hindić, poznatija kao „fatalna Sunita“, odlučila se udati i to ni manje ni više nego za osuđenika iz Kaznenopopravnog zavoda (KPZ) Mostar, Ferida Suljovića Ćiću (40)!


Zahtjev da joj se odobri vjenčanje u KPZ-u Mostar


Da je Hindić uputila zahtjev da joj se odobri vjenčanje u KPZ-u Mostar i to, kako je navela, sa izvanbračnim suprugom Feridom Suljovićem, potvrđeno nam je iz Kantonalnog suda Mostar.

 

sunita-hindic


Kako je za Avaz kratko kazao sudija Elis Sultanić, koji je predsjedavao Sudskim vijećem koje joj je izreklo osuđujuću presudu, u vezi njenog zahtjeva odluka još nije donesena.


U Upravi KPZ-a Mostar nisu željeli komentirati zahtjev koji je Hindić uputila prema Sudu, a kako nam je rečeno, pritvorenici i osuđenici ne mogu imati kontakt unutar zatvora.


Kako su se Hindić i Suljović zaljubili i odlučili, zakonski, postati supružnici, za sada nije poznato.


Inače, Hindić čeka konačni sudski epilog, a napokon je nakon žalbe Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona u vezi presude Kantonalnog suda Mostar, na Vrhovnom sudu F BiH za 20.januar zakazana apelaciona sjednica.


Više o Feridu Suljoviću, Sunitinom izabraniku, saznajte ovdje.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 29

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još