FOTO/ BEZ FILTERA I FOTOŠOPA

Ni ona nije savršena: Jennifer Lopez uhvaćena u oskudnom kostimu, paparazzi snimili guzu punu celulita...

Showbizz09.01.21, 18:50h

Ni ona nije savršena: Jennifer Lopez uhvaćena u oskudnom kostimu, paparazzi snimili guzu punu celulita...
Iako su joj na Instagramu fotografije besprijekorno dotjerane i provučene kroz filtere, ovih su dana u javnosti osvanule fotografije Jennifer u pomalo drugačijem izdanju. Potpuno prirodna J. Lo u oskudnom kupaćem kostimu krenula je na surfanje s veslom ne znajući da je snimaju papparazzi

 

 

 

Početak godine Jennifer Lopez već tradicionalno provodi na odmoru u toplijim krajevima. Slavna glumica i pjevačica odmara na otočju Turks i Caicos, a idiličnim fotografijama često se hvali i na svom Instagramu. Iako su tamo gotovo sve fotografije besprijekorno dotjerane i provučene kroz filtere ovih su dana u javnosti osvanule fotografije Jennifer u pomalo drugačijem izdanju.


Potpuno prirodna J. Lo u oskudnom kupaćem kostimu krenula je na surfanje s veslom ne znajući da ju snimaju papparazzi koji su ulovili i jedan detalj koji ova diva skriva od svojih obožavatelja. Riječ je o celulitu na stražnjici koji dokazuje da je i Jennifer samo obična žena koja baš kao i milijuni drugih diljem svijeta muku muči s najgorim ženskim neprijateljem.

 

jennifer-lopez-2

 
Inače, Jennifer posljednje četiri godine uživa u romansi s Alexom Rodriguezom. Pjevačica i sportaš trude se uvijek biti modno usklađeni pa čak ako zajedno idu samo do trgovine ili u šetnju gradom. Osim mode zajednička strast im je i vježbanje pa su odmah nakon Božića i Nove godine pohitali u teretanu kako bi potrošili višak kalorija koje su dobili tijekom ovih blagdana.


Pjevačica je za Novu godinu održala nastup u New Yorku na Times Squareu i obratila se publici koja ju je pratila online te je kroz suze rekla kako nas je 2020. godina naučila da budemo zahvalni na svemu što imamo i naučila nas je da to moramo i cijeniti.


U prošloj godini 51-godišnja Lopez planirala je ući u bračnu luku s Rodriguezom, ali pandemija koronavirusa poremetila im je planove jer su htjeli imati raskošno vjenčanje s puno uzvanika što je nemoguće u situaciji kada su na snazi trenutne epidemiološke mjere.

 

(Večernji.ba/DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 15

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još