SVEČANO URUČENE GLAVNE NAGRADE VELIKE NAGRADNE IGRE

Od 3.000 do 5.000 KM: Ko dobija godišnju poklon kupovinu u Mercatoru?

Biznis Klub06.01.21, 11:43h

Od 3.000 do 5.000 KM: Ko dobija godišnju poklon kupovinu u Mercatoru?
U ovoj nagradnoj igri su mogli učestvovati svi kupci sa prijavljenim prebivalištem u BiH, koji su izvršili kupovinu u Mercatoru u iznosu od najmanje 30,00 KM i koji su prilikom te kupovine kupili najmanje jedan artikal, koji je na polici obilježen oznakom „Moji brendovi“

 

 


Juče je u tržnom centru Mercator Ložionička Sarajevo održano svečano uručenje glavnih nagrada velike nagradne igre „Uz moje brendove do godišnje poklon kupovine“, organizovane u okviru sedmog vala kampanje „Moji brendovi, naše vrijednosti“.

 

Zbog uvažavanja epidemioloških mjera i situacije sa Covid-19, svečano su uručene samo najveće nagrade u iznosu od 5.000 i 3.000 KM za godišnju poklon kupovinu u Mercatoru, dok će ostalim dobitnicima biti uručene pojedinačno, tokom narednih dana u Mercator prodavnicama širom Bosne i Hercegovine.


Izuzetno sam sretan i zadovoljan jer sam dobitnik najveće nagrade Mercatorove nagradne igre. Veliko iznenađenje mi je priredio Mercator i hvala na divnoj nagradi – izjavio je Armin Vladavić, dobitnik nagrade od 5.000 KM za kupovinu u Mercatoru


Moja porodica i ja smo inače vjerni kupci u Mercator centrima i veoma sam sretan što smo baš mi dobitnici vrijedne nagrade. Siguran sam da ćemo nagradu iskoristiti na najbolji mogući način. – izjavio je Benin Lavić, još jedan dobitnik najveće nagade.

 

mercator-dodjela-nagrada


Sretni smo da smo i ovoga puta unijeli radost u domove 110 naših vjernih kupaca, te u ime kompanije Mercator BH i svih naših partnera, čestitam sretnim dobitnicima i zahvaljujem svim učesnicima - izjavila je Elma Sulejmanović, voditelj projekta iz odjela Marketing i PR Mercator BH.


Podsjećamo, u ovoj nagradnoj igri su mogli učestvovati svi kupci sa prijavljenim prebivalištem u BiH, koji su izvršili kupovinu u Mercatoru u iznosu od najmanje 30,00 KM i koji su prilikom te kupovine kupili najmanje jedan artikal, koji je na polici obilježen oznakom „Moji brendovi“.


Partneri u ovoj nagradnoj igri su bili omiljeni brendovi svih kupaca Mercatora, Sarajevski Kiseljak 1,5l, Sarajevsko Pivo Premium, Duel deterdžent I omekšivač, Franck Čipi Čips Chio, Munchmallow I brojni drugi.Mercator će i u sljedećim projektima nastaviti nagrađivati svoje vjerne kupce vrijednim nagradama.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!