milorad dodik se oporavio i poručio

Đajić mi je rekao da je 3. dan otišao u crkvu i zapalio svijeću za mene, sve mi je bilo jasno! Ovo je bila moja najteža borba...

Front05.01.21, 12:22h

Đajić mi je rekao da je 3. dan otišao u crkvu i zapalio svijeću za mene, sve mi je bilo jasno! Ovo je bila moja najteža borba...
Na kraju je kazao da je malo pratio aktuelna događanja

 

 
Prema odluci konzilijuma ljekara Univerzitetskog kliničkog centar Republike Srpske, nakon 16 dana borbe sa Covid-19, član i predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik danas  je u 12 otpušten na kućno liječenje kada je prvi put obratio direktno medijima.

 

Tema konferencije bila je zdravstveno stanje, a direktor UKC-a RS Vlado Đajić, kazao je da je uspješno završena bitka sa koronavirusom, te da sada predstoji oporavak koji će Dodik nastaviti kod kuće.

 

Ponovo je naglasio da je predsjedavajući Predsjedništva BiH imao obostranu upalu pluća, a o dvonedjeljnoj borbi sa koronavirusom i o tome kako se danas osjeća Dodik je kazao:

 

-Želim sve da vas pozdravim, prije svega ovaj divni tim ljudi bez kojih ja sigurno ne bih stajao ovdje. Čini mi se da su konstantno prisutni tu. Ovo je bilo mojih najtežih 25 dana., sada kad slušam doktora svjestan sam da je borba bila poprilično ozbiljna. Zahvalan sam i timovima ljekara iz Srbije koji su ovdje boravili i svima onima koji su na bilo koji način pomagali bilo kojem čovjeku. Teški dani su bili i za moju porodicu, očekuje me period rehabilitacije, ali želim kazati ljudim da se čuvaju, nemojte biti naivni i lakomisleni u tom pogledu. Sama činjenica da kada mi je Đajić rekao da je 3. dana otišao u crkvu i zapalio svijeću za mene, bilo mi je jasno u kakvoj se situaciji nalazim. Ne želim se junačiti bez pokrića, bilo je problematično, ali tu sam sada, ovo je velika moja pobjeda, naglasio je Dodik.

 

Na kraju je kazao da je malo pratio aktuelna događanja.

 

-Znam za potres i tragediju u Posušju, potres sam sam osjetio dok sam ležao u klinici, poručio je Dodik.

 

(Oslobođenje/ DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 16

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još