Drama u susjedstvu

Kod kuće zatekao suprugu i svećenika: Šef Stožera civilne zaštite priveden zbog nasilja

Hronika05.01.21, 11:45h

Kod kuće zatekao suprugu i svećenika: Šef Stožera civilne zaštite priveden zbog nasilja
Nakon ispitivanja im je određena mjera zabrane približavanja žrtvama ovog nasilja i zabrana kontakta s njima

 

Šef Stožera civilne zaštite grada Otoka u Hrvatskoj i predsjednik temeljnog ogranka HDZ-a, Josip Varga (HDZ) priveden je zbog obiteljskog nasilja 27. decembra 2020.u svojoj kući u Komletincima. S Vargom je priveden i njegov sin (24). 

 

Kako neslužbeno doznaje Telegram, žrtve tog nasilja su Vargina supruga (43) i svećenik iz Slakovaca (47) koji se tada zatekao u Varginoj obiteljskoj kući.

 

Policija je u pretrazi kuće pronašla i oduzela i nekoliko komada streljiva, a Varga i njegov sin su zaradili kaznene prijave te su predani pritvorskom nadzorniku. Nakon ispitivanja im je određena mjera zabrane približavanja žrtvama ovog nasilja i zabrana kontakta s njima, priopćila je vukovarsko-srijemska policija.

 

Nekoliko dana kasnije, 31. decembra, Josip Varga je podnio ostavku na mjesto načelnika Stožera civilne zaštite u gradu Otoku, kako je naveo, 'iz osobnih razloga'. S novinarima nije htio razgovarati dok slučaj ne završi, javlja Telegram. 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 38

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još