Svi su iznenađeni

Novi celebrity par o kojem svi pričaju: Uvijek je volio starije, nimalo ne mari za zajedljive komentare okoline

Showbizz05.01.21, 11:06h

Novi celebrity par o kojem svi pričaju: Uvijek je volio starije, nimalo ne mari za zajedljive komentare okoline
Prvo su snimljeni kako se voze Montecitom u Kaliforniji, a u ponedjeljak su ih paparazzi "uhvatili" dok su se zajedno, noseći prtljagu, vraćali u Stylesov luksuzan dom u Los Angelesu

 

Olivia Wilde (36) i Harry Styles (26) zbližili su se na setu filma "Don't Worry Darling" koji holivudska glumica režira, a u kojemu pjevač, koji se proslavio kao član boy benda One Direction, igra jednu od glavnih uloga. A ako je vjerovati pisanju stranih medija, Olivia i Harry puno su više od prijatelja.

 

Prvo su snimljeni kako se voze Montecitom u Kaliforniji, a u ponedjeljak su ih paparazzi "uhvatili" dok su se zajedno, noseći prtljagu, vraćali u Stylesov luksuzan dom u Los Angelesu, prenosi Jutarnji.

 

Ovo nije bio prvi put da je Wilde boravila u pjevačevoj kući, a nakon što su se prošloga vikenda skupa pojavili na vjenčanju Harryjeva agenta na kalifornijskom ranču San Ysidro, sve se glasnije šuška da imamo novi zvjezdani par.

 

- Styles ju je svima predstavio kao svoju djevojku i cijelo vrijeme ju je ljubio i držao za ruku. Gosti su bili iznenađeni, ali i oduševljeni. Harryju se živo j**e za razliku u godinama i nimalo ne mari za zajedljive komentare okoline - otkrio je izvor blizak glazbeniku za Daily Mail.

 

Prije spomenutog vjenčanja, par se neko vrijeme tajno viđao u kući televizijskog voditelja Jamesa Cordena u blizini Palm Springsa, gdje je uostalom bio i set filma koji režira Olivia. Upućeni kažu kako nije nimalo čudno što su se njih dvoje zbližili - naime, zbog covida-19 i strogih epidemioloških pravila na snimanju nikad nije bilo više od deset ljudi.

 

- Odmah su kliknuli, oboje su vrlo umjetnički tipovi, strastveni su ljudi i ta iskra među njima bila je očita svima. Harry je oduvijek volio starije žene, ali i sam je izuzetno zreo, nikad ne biste pomislili da je među njima desetljeće razlike u godinama - otkriva izvor blizak novom paru.

 

Olivia je do novembra 2020. bila zaručena za kolegu Jasona Sudeikisa (45) s kojim ima sina Otisa (6) i kćer Daisy (4), a Stylesa su svojedobno povezivali s modelima Camille Rowe (30), Sarom Sampaio (28) i Kendall Jenner (25), pjevačicom Taylor Swift (31) te pokojnom TV voditeljicom Caroline Flack.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!