GRADONAČELNIK SE TAMAN POHVALIO

Stanivuković objavio podatke iz diploma zaposlenih u Gradskoj upravi Banje Luke, stranica nakon toga 'nestala'!

Front31.12.20, 18:50h

Stanivuković objavio podatke iz diploma zaposlenih u Gradskoj upravi Banje Luke, stranica nakon toga 'nestala'!
- Ova svojevrsna lična karta Gradske uprave, prva je takva koju je jedna uprava ili ustanova objavila javno, ponosno je danas istakao gradonačelnik Banje Luke Draško Staniovuković

 

 


Imena i prezimena zaposlenih, te podaci iz njihovih diploma objavljeni su na zvaničnoj internet stranici Grada Banja Luka.


- Ova svojevrsna lična karta Gradske uprave, prva je takva koju je jedna uprava ili ustanova objavila javno, ponosno je danas istakao gradonačelnik Banje Luke Draško Staniovuković.


A potom je pojasnio:


- Trebalo nam je samo sedam dana za ovaj posao i zato je ovo poruka svim nivoima vlasti koliko se može. Dakle, na sajtu su imena svih 788 zaposlenih u Gradskoj upravi, sa podacima iz njihovih diploma. Prvim sagledavanjem, ustanovili smo da ima određenih odstupanja.


Kada je riječ o novim koracima u potpunom otvaranju Gradske uprave i njenoj transparentnosti, prema Stanivukovićevim riječima, ono što će biti urađeno u narednom periodu jeste objava svih računa preko 500 KM - kako na sajtu Grada Banja Luka, tako i na bilbordima u centru grada, gdje to bude moguće.


No, zanimljivo je da je zvanična stranica Grada Banja Luka (banjaluka.rs.ba), nakon što su ovi podaci ugledali svjetlo dana - 'misteriozno' nestala!

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 32

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još