DODIK KAKVOG (NE) POZNAJEMO

Zaboravimo što prije ovu godinu, neka nam se ne ponovi... Želim da svi zajedno gradimo bolju i svjetliju budućnost!

Front31.12.20, 17:22h

Zaboravimo što prije ovu godinu, neka nam se ne ponovi... Želim da svi zajedno gradimo bolju i svjetliju budućnost!
Predsjedavajući Predsjedništva BiH poželio je svima sretnu i uspješnu 2021. godinu, dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću, kao i uspjeh na profesionalnom planu

 

 


Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik čestitao je građanima u Bosni i Hercegovini novu 2021. godinu sa željom da bude bolja i uspješnija od ove, koja je bila izuzetno teška i izazovna s obzirom na pandemiju virusa korona koja je iz korijena promijenila živote svih ljudi u svijetu.

 


- Želim da predstojeća godina bude što ljepša, a da ovu 2020. što prije zaboravimo i da se više nikada nikome ne ponovi. Uvjeren sama da ćemo se u 2021. konačno izboriti sa pošasti koja je odnijela brojne živote i čije su crne brojke obilježile godinu za nama - istakao je predsjedavajući Dodik.


Istovremeno, izrazio je zahvalnost zdravstvenim radnicima koji su postali istinski heroji 2020. godine i svijetla tačka tokom borbe sa pandemijom, kao i svim odgovornim građanima koji su poštovali preporučene epidemiološke mjere i na taj način čuvali sebe i svoje najbliže.


- Iskreno želim da se u narednoj godini konačno vratimo normalnom životu i radu, te da se svi posvetimo zacrtanim planovima i zajedno gradimo bolju i svjetliju budućnost - poručio je Dodik.


Predsjedavajući Predsjedništva BiH poželio je svima sretnu i uspješnu 2021. godinu, dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću, kao i uspjeh na profesionalnom planu.


- Sa vjerom u bolju budućnost, još jednom molim sve ljude da čuvaju svoje zdravlje, poštuju preporučene epidemiološke mjere, te da predstojeće praznike provedu u krugu svojih najbližih - naveo je Dodik, saopćeno je iz njegovog kabineta. 

 

(FENA/ad)Komentari - Ukupno 46

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još