Načelnik uniformisane policije FUP-a objavio

Zoran Čegar dobio prijeteće poruke: 'Dolazim po tebe'

Front26.12.20, 15:29h

Zoran Čegar dobio prijeteće poruke: 'Dolazim po tebe'
Čegar kaže kako ovakve i slične poruke dobija cijele godine, a ističe i kako često ima pozive s nepoznatih brojeva kojima mu se prijeti

 

Načelnik uniformisane policije FUP-a Zoran Čegar dobio je prijetnje upućene SMS porukama. U porukama nepoznata osoba piše Čegaru „da se stavi na stranu dobra ili zla, inače on dolazi po njega“. U porukama osoba koja piše Čegaru sebe predstavlja kao „Trumpovog vojnika“, piše Raport.

 

Čegar kaže kako ovakve i slične poruke dobija cijele godine, a ističe i kako često ima pozive s nepoznatih brojeva kojima mu se prijeti.

 

„Ali, nekome prijetiti na Božić, to nisam čuo. Konstantno sam izložen prijetnjama u kojima se spominju vaši, naši, njihovi… Čiji sam onda ja? Ja sam na strani zakona i ko je god na toj strani, s njim sam. Očito da je ovdje zavladalo bezakonje i narko-karteli, zajedno s onima koji ih štite i za koje rade. Ovdje se zakon donosi da se ne poštuje i da ne važi za sviju jednako. Ovdje niko ne stoji iza policije, što se najbolje vidi nakon ubojstva dvojice policajaca koje još nije razriješeno“, kaže Čegar.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 39

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još