BH. INFLUENCERICA OPET NA METI KRITIKA

Hanu napali jer je slavila Božić, pa 'okinula' golišavu fotku uz jelku, a ona im odbrusila: 'Vjera je u nama, to nema veze...'

Showbizz26.12.20, 13:40h

Hanu napali jer je slavila Božić, pa 'okinula' golišavu fotku uz jelku, a ona im odbrusila: 'Vjera je u nama, to nema veze...'
Među njenim pratiocima nisu svi bili oduševljeni, pa je uz lijepe praznične želje dobila i kritike

 

 


Bh. influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković (36) u Zagrebu je proslavila Božić sa svojim prijateljima, što je pokazala i na društvenim mrežama.

 


No, pokazala je novogodišnje dekoracije, a posebno je privukla pažnju provokativnom golišavom fotografijom koju je 'okinula' pored ukrašene jelke.

 

hana-hadziavdagic-instagram2


Međutim, među njenim pratiocima nisu svi bili oduševljeni, pa je uz lijepe praznične želje dobila i kritike. Na Instagram 'storyju' objavila je poruku koju joj je napisala jedna od njenih pratiteljica, a koja joj zamjera jer slavi Božić.


- Stvarno je baš ružno što slaviš Božić. Ti bi trebala javno primijeniti vjeru, pa da svi znamo, makar bi ti to upropastilo karijeru. Ljudi ne vole 'uvlakuše'. Samo nemoj sada nešto pisati, neće ti nitko ukrasti blagdane - stoji je u poruci.


No Hana je imala spreman odgovor koji je također javno podijelila.


- Ja slavim sve i veselim se blagdanima svojih prijatelja, kao što i oni sa mnom slave Bajram. Ružno je da uopće imate potrebu pisati ovakve stvari. Sve najljepše u Novoj godini - odgovorila je Hana pratiteljici.

 

hana-hadziavdagic-instagram


Dopisala je i kako 2020. godina neke ljude očito nije ničemu naučila, a odgovarajući na još neke poruke, na kraju je zaključila:


- Mislim da je vjera u nama i da to nema prevelike veze sa blagdanima. Najvažnije je biti čovjek i poštovati sve ljude svijeta kako bi oni poštovali tebe.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 110

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još