VIDEO/ kada koncerata nema

'Srešćemo se neki drugi put': E-play objavio svoj prvi LIVE spot u karijeri

Showbizz24.12.20, 11:51h

'Srešćemo se neki drugi put': E-play objavio svoj prvi LIVE spot u karijeri
U eri kada koncerata gotovo da i nema, bend se odlučio da baš sada, kada nam to najviše nedostaje, objavi ovakav video

 

 

 

 

E-play je objavio svoj prvi LIVE spot u karijeri za pesmu “Srešćemo se neki drugi put”. Pjesma je snimljena uživo na Trnovfestu u Ljubljani, a spot obuhvata video snimke sa preko 20 festivala u regionu. U eri kada koncerata gotovo da i nema, bend se odlučio da baš sada, kada nam to najviše nedostaje, objavi ovakav video.


- Spot se snimao u rasponu od godinu dana. Imali smo sreće da dobijemo pomoć od Sokoja za ovaj projekat pa smo uspjeli da zabilježimo veliki broj festivala na kojima smo svirali u prošlom periodu. Najveći broj kadrova su sa naših najomiljenijih festivala: beogradskog Beer festa, Arsenala, festivala Cinema city i Rock Village festa. Nismo znali da pravimo istorijsku zabilješku nečega što će biti stavljeno na pauzu. Zato smo i odlučili da, upravo sada, sa velikom nostalgijom pustimo ovaj spot uz poruku da se nadamo da ćemo se sresti i vidjeti ponovo uživo - izjavila je basistkinja i pjevačica Maja Cvetković.

 

e-play-rs


Uprkos okolnostima bend je i dalje veoma aktivan. Beogradski E-play je izabran da predstavlja Srbiju na jednom od najvećih i najutjecajnijih evropskih muzičkih festivala ESNS. Holandski Eurosonic Noorderslag (ESNS) najavio je za 2021. godinu da će biti potpuno digitalan i održaće se od 13. do 16. januara, kako bi nastavio svoju misiju 35. godinu zaredom: promociju nove evropske muzike.


Ovogodišnji izvođači dolaze iz 28 evropskih zemalja, a žanr se kreće od roka, popa i džeza do elektronske muzike i hip hopa. Među njima, Srbiju će predstavljati beogradska grupa E-Play.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!