FOTO/ Znate li gdje ćete za Novu godinu?

Zavirite u luksuzni Monti Hotel SPA&Wellness na Igmanu: Bazen, teretana, čist zrak... Danas stigli prvi gosti!

Biznis Klub23.12.20, 15:40h

Hotel nudi 65 luksuzno uređenih soba sa predivnim pogledom na okolne vrhove i prirodu

 

Bosanskohercegovačka turistička ponuda od danas je bogatija za prvi Spa&Wellness hotel, izgrađen nadomak netaknute prirode između 'Crnih vrhova' olimpijske planine Igman, na nadmorskoj visini od 1270 metara.

 

- Raduje nas činjenica da ćemo otvorenjem Monti Hotel SPA&Wellness doprinijeti razvoju turizma na olimpijskoj planini Igman koja je u prethodnim godinama, po našem mišljenju, nepravedno zapostavljena - rekao je u ime kompanije Emir Granov i iskazao posebno zadovoljstvo što je ovaj projekt omogućio zapošljavanje ljudi u izazovnom vremenu pandemije.

 

monti-hotel-igman-1

 

Hotel nudi 65 luksuzno uređenih soba sa pogledom na okolne vrhove i prirodu, a idealne su za opuštanje cijele porodice.

 

- Putovanje kroz relaksaciju omogućit će luksuzno opremljen SPA&Wellness, sa 25-metarskim bazenom, inspirisanim evropskim ciklusom smjene godišnjih doba. Fitness prostor opremljen je najboljim spravama dostupnim u regionu i sve je prilagođeno čak i velikim sportskim ekipama. Na samo 24 kilometra od Sarajeva, sve posjetioce očekuje zrak obogaćen kisikom, sadržaji poput pješačenja, brdskog biciklizma, izleta, skijanja, snowboarda a sve zahvaljujući savršenoj lokaciji - bizini skijališta na Igmanu ali i Bjelašnici.

 

monti-hotel-igman-bazen-1

 

Budući da se hotel otvara u vrlo izazovnom periodu za turistički sektor jer su na snazi posebne mjere uzrokovane pandemijom COVID- 19, menadžment hotela brine o zdravlju svakog gosta poštujući donesene propise nadležnih institucija - saopšteno je iz novootvorenog hotela.

 

Već sada su u ponudi novogodišnji paketi, s vrlo pristupačnim cijenama. Sve informacije dostupne su na web stranici hotela www.monti.ba.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 23

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još