Iz Granične policije BiH potvrđeno

Državljani BiH koji žive na teritoriji Republike Srpske mogu u Srbiju bez PCR testa, ali uz jedan uslov

Front21.12.20, 17:13h

Državljani BiH koji žive na teritoriji Republike Srpske mogu u Srbiju bez PCR testa, ali uz jedan uslov
U subotu je objavljeno da prema odluci Vlade Srbije koja stupa na snagu danas strani državljani moraju imati negativan test na virus korona ne može biti stariji od 48 časova

Iz Granične policije BiH potvrđeno je da je došlo do izmjene Odluke Vlade Srbije prilikom ulaska stranih državljana u Srbiju tako da državljani BiH iz Republike Srpske mogu ući u bez PCR testa, s tim što prilikom ulaska moraju ići u izolaciju 10 dana.

 

Portolarol Granične policije BiH Franka Vican potvrdila je da, prema izmijenjenoj odluci Vlade Srbije, bh. građani koji imaju prebivalište na teritoriji Republike Srpske bez PCR testa prilikom ulaska moraju ići u izolaciju 10 dana i moraju navesti tačnu adresu na kojoj će boraviti u za vrijeme izolacije.

 

U subotu je objavljeno da prema odluci Vlade Srbije koja stupa na snagu danas strani državljani moraju imati negativan test na virus korona ne može biti stariji od 48 časova.

 

(Srpskainfo.com, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 51

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još