Izetbegović zadovoljan

Hvala što ste nas podržali, posebno kandidate Koalicije za Mostar... Želimo jedinstven, prosperitetan, evropski grad!

Front21.12.20, 14:45h

Hvala što ste nas podržali, posebno kandidate Koalicije za Mostar... Želimo jedinstven, prosperitetan, evropski grad!
Rezultatima izbora sam zadovoljan, naročito ukupnim brojem glasova koje su osvojili kandidati Koalicije - poručio je Izetbegović u svom FB postu

 

 

 

Nakon jučerašnjih izbora u Mostaru, građanima grada na Neretvi obratio se predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović, putem svoje zvanične Facebook stranice, čestitao im na uspješno održanim izborima te poručio:

 

- Čestitam svim građanima Mostara uspješno održane izbore. Posebno se zahvaljujem glasačima koji su podržali kandidate Koalicije za Mostar 2020.


Rezultatima izbora sam zadovoljan, naročito ukupnim brojem glasova koje su osvojili kandidati Koalicije.


Svima nama ostaje da sačekamo zvanične rezultate i završetak kompliciranog procesa izračuna broja vijećnika u Gradskom vijeću Mostara, nakon kojeg će početi razgovori o izboru gradonačelnika i formiranju većine.


Naša očekivanja od novog saziva Gradskog vijeća su poznata i jasna: želimo jedinstven, prosperitetan, i moderan i tradicionalan, evropski Mostar - naisao je Izetbegović u svojoj FB objavi.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 16

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još