posao za 13 zaposlenika

KONZUM otvorio još tri prodavnice: U vrijeme pandemije ukupno otvoreno čak 11 novih prodajnih objekata

Biznis Klub18.12.20, 13:23h

KONZUM otvorio još tri prodavnice: U vrijeme pandemije ukupno otvoreno čak 11 novih prodajnih objekata
Na dan otvorenja za kupce u novim prodavnicama su pripremljene posebne akcijske ponude koje donose značajne uštede, prvi kupci nagrađeni su poklonom, a svaki 50. kupac dobio je cijelu kupovinu potpuno besplatno

 

 

Konzum je otvorio tri nove prodavnice u Konjicu, Bihaću i Cazinu te tako nastavio trend širenja svoje maloprodajne mreže. Iako su okolnosti poslovanja tokom ove godine u svim industrijama pa tako i u retailu bile otežane usljed pandemije, Konzum je ipak od početka godine do sada uspio otvoriti 11 novih prodajnih objekata u kojima je zaposleno više od 60 zaposlenika.


Do kraja godine bit će otvorena još jedna nova prodavnica u Živinicama.


Novi objekti u Konjicu i Cazinu se prostiru na površini 130 m² dok je objekat u Bihaću površine 90 m² te nude bogatu ponudu svježeg voća, povrća, mliječnih, delikatesnih i pekarskih proizvoda, osnovnih životnih namirnica, pića, slatkiša, kao i proizvoda za njegu, higijenu i kućanstvo. U novim prodavnicama zaposleno je 13 zaposlenika.


- Zadovoljstvo mi je jer smo našu mrežu prodavnica proširili sa tri nova prodajna objekta i poželjeli dobrodošlicu novim kupcima u Konjicu, Bihaću i Cazinu. Sve tri prodavnice su smještene na atraktivnim lokacijama, te su vrlo pristupačne i prilagođene za obavljanje svakodnevnih kupovina. I u narednoj godini, nastavljamo potragu za najboljim lokacijama za otvaranje novih prodajnih objekata te koristim priliku obavijestiti i pozvati sve one koji imaju adekvatan poslovni prostor za izdavanje da nam mogu poslati ponudu putem maila [email protected]. Vjerujem da ćemo biti u prilici izabrati nove atraktivne lokacije koje će uskoro postati omiljeno mjesto za kupovinu našim kupcima širom BiH - izjavio je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma.


Na dan otvorenja za kupce u novim prodavnicama su pripremljene posebne akcijske ponude koje donose značajne uštede, prvi kupci nagrađeni su poklonom, a svaki 50. kupac dobio je cijelu kupovinu potpuno besplatno.


Više informacija u vezi otvorenja novih prodavnica, ali i drugim aktuelnim projektima Konzuma dostupno je na korporativnoj web stranici www.konzum.co.ba.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!