KUMA PODIJELILA RADOSNU VIJEST

U domu Aleksandra Seksana opet sreća: Nakon razvoda i novog braka, glumac proslavio prvi rođendan sina Ilana

Showbizz17.12.20, 20:35h

U domu Aleksandra Seksana opet sreća: Nakon razvoda i novog braka, glumac proslavio prvi rođendan sina Ilana
Radosnu vijest objavila je njihova vjenčana kuma, TV voditeljica Tanja S. Đurović, koja je sreću podijelila putem društvenih mreža

 

 

Poznati bh. glumac Aleksandar Seksan, nakon razvoda od glumice Vedrane Božinović, sa kojom ima dvoje djece, sredinom novembra prošle godine ponovo je uplovio u bračne vode, a njegova nova izabranica je mlada  Amina Huseinčehajić.


Samo mjesec dana kasnije dobili su i svoje prvo dijete, sina Ilana, a juče proslavili i njegov prvi rođendan. 


Radosnu vijest objavila je njihova vjenčana kuma, TV voditeljica Tanja S. Đurović, koja je sreću podijelila putem društvenih mreža:


– Mom najdražem dječaku Ilanu (pored Andreja i Leon Vida) je godina dana! Posebna ljubav je utkana u odnos njegovih roditelja i mene… Nema riječi za opisati koliko se volimo, a ovaj mali najslađi dječak je sada i moje kumče! Hvala mama Amina i tata Aleksandar što ste mi ukazili tu veliku čast da baš ja budem kuma ovom premilom i preslatkom mladom gospodinu u životu! Volim vas - poručila je Tanja.

 

tanja-s-djurovic-kumce

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 31

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još