Uoči izbora u nedjelju

Čović s Plankovićem sastančio online: 'Htjeli smo čuti poruku ohrabrenja za stanovnike Mostara'

Front17.12.20, 14:15h

Čović s Plankovićem sastančio online: 'Htjeli smo čuti poruku ohrabrenja za stanovnike Mostara'
Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković u svome je obraćanju istaknuo punu i čvrstu potporu Mariu Kordiću, nositelju liste HDZ-a BiH za gradsku izbornu jedinicu, kao i svim kandidatima i listama te stranke za predstojeće lokalne izbore u Gradu Mostaru

 

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora Dragan Čović razgovarao je u četvrtak u on line formatu s hrvatskim premijerom Andrejom Plenkovićem o predstojećim izborima za Gradsko vijeće Mostara.

 

Sastanku su nazočili nositelj liste HDZ-a BiH za gradsku izbornu jedinicu Mario Kordić, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar Slaven Zeljko i svi nositelji lista HDZ-a BiH za Gradsko vijeće, priopćeno je iz te stranke.

 

"Htjeli smo čuti zajedničku poruku ohrabrenja za sve stanovnike Mostara, a ujedno zahvaliti se vama i vašim suradnicima u Vladi Republike Hrvatske, na pruženoj pomoći u svim segmentima. Gdje god smo trebali vašu pomoć rado ste se odazvali bez obzira radi li se o Sveučilišnoj kliničkoj bolnici, zdravstvu, našim braniteljima, Sveučilištu, kulturnim projektima ili drugim aktivnostima", kazao je tom prigodom Čović.

 

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković u svome je obraćanju istaknuo punu i čvrstu potporu Mariu Kordiću, nositelju liste HDZ-a BiH za gradsku izbornu jedinicu, kao i svim kandidatima i listama te stranke za predstojeće lokalne izbore u Gradu Mostaru.

 

Na sastanku je istaknuto kako su mostarski izbori od velikog značaja kako za Hrvate koji žive na području Mostara tako i za cijeli hrvatski narod u BiH.

 

"Ovi izbori sve nas snažno obvezuju na nastavak kontinuiranog djelovanja na gospodarskim i socijalnim projektima u Mostaru predstavljenim od mladih, ambicioznih i iskusnih kandidata koji su predstavili jasan izborni program. Uz aktivan rad, elan, požrtvovnost, znanje i iskustvo s naznačenom vizijom i ciljevima u budućnosti uz bolju kvalitetu života i sigurnost, gradit ćemo bolji Mostar", poručili su iz HDZ-a BiH.

 

U priopćenju se dodaje kako je "zajedništvo jedina politika koji može braniti prava Hrvata u BiH" te da se samo kroz hrvatsko zajedništvo može ostvariti politička ravnopravnost Hrvata kao jednog od tri konstitutivna naroda u BiH.

 

"Zajedno smo na istom putu, imate našu podršku i siguran sam da ćemo ostvariti planirane ciljeve nakon izvrsnih rezultata Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine 20. prosinca. Kao naša sestrinska stranka ostanite konstruktivna politička snaga te predvodnik europskog puta i gospodarskih reformi za izgradnju kvalitetnije budućnosti čitave BiH a posebno Mostara. 20. prosinca u Mostaru biramo kvalitetu života i sigurnost", zaključio je Andrej Plenković, navodi se u priopćenju.

 

(FENA/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 29

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još