RIGOROZNA PRAVILA REALITYJA

Uplakana Hrvatica 'raspala' se pred kamerama: 'Ne mogu više izdržati, nisam spremna na ovo... Platit ću kaznu i odoh kući!'

Showbizz15.12.20, 11:42h

Uplakana Hrvatica 'raspala' se pred kamerama: 'Ne mogu više izdržati, nisam spremna na ovo... Platit ću kaznu i odoh kući!'
Ako osoba napusti reality bez da su je gledatelji “izbacili”, dužna je Pink televiziji platiti odštetu u iznosu od vrtoglavih 370 tisuća kuna (oko 98.000 KM)

 

Suze, smijeh, tučnjave i svađe dio su realityja. Natjecatelji su zatvoreni u luksuznoj kući punih deset mjeseci pa shodno tome nije čudno da proživljavaju teške trenutke tijekom boravka u realityju “Zadruga”.
 

No izgleda kako se Hrvatica Monika Horvat (28) nikako ne može priviknuti na život ispred kamera. Iako je već stekla “vojsku” obožavatelja, stomatologica se mjesecima ne osjeća dobro.


Ne komentira događanja u “Zadruzi”, ne sudjeluje u programu, a često se i osami na imanju pa satima plače. Na njezino raspoloženje utječe i dolazak Božića koji će morati provesti s kontroverznim natjecateljima, a ne u krugu najuže obitelji, piše portal 24sata.hr.


- Ne mogu. Nisam bila spremna na ovo. Vi ste znali u što se upuštate s obzirom na to da ste pratili reality. Ja to nikad nisam gledala. Nije problem platiti kaznu, ali želim iz ove kuće izaći kao čovjek. Želim izaći kroz vrata, a ne preskakati ogradu - vikala je uplakana Hrvatica.

 

monika-horvat


Brojni zadrugari pokušali su je utješiti, ali bezuspješno. Neki su joj rekli i kako će požaliti ako samoinicijativno napusti luksuzno imanje, s obzirom na to da je produkcija rigorozna.


Ako osoba napusti reality bez da su je gledatelji “izbacili”, dužna je Pink televiziji platiti odštetu u iznosu od vrtoglavih 370 tisuća kuna (oko 98.000 KM).


Brojni gledatelji komentirali su kako im je Monika jedan od favorita s obzirom na to da je, kako kažu, najprirodnija djevojka.


- Ona je moj favorit. Izdrži do kraja i nemoj dopustiti da ti reality uništi psihu. Okruži se pozitivnim ljudima i pokaži koliko si talentirana. Glazbena karijera je pred tobom - komentirali su ljubitelji realityja.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još