Post bivše članice VSTV-a izazvao buru reakcija

Mektić uzvratio Ružici Jukić: Kako te nije sramota, ti si dio toga!

Front14.12.20, 09:44h

Mektić uzvratio Ružici Jukić: Kako te nije sramota, ti si dio toga!
Ko je od vas bez grijeha, neka prvi baci kamen?!!, napisala je Jukić svojim kolegama u pravosudnoj zajednici, svim medijima, svim stranim ambasadama, OSCE-u i OHR-u, a onda je uslijedila reakcija bivšeg minista sigurnosti BiH

Bivša članica Visokog sudskog i tužilačkog vijeća BiH (VSTV BiH) Ružica Jukić objavila je na društevnim mrežama svoj stav o brojnim aferama koje potresaju pravosuđe u našoj zemlji.

 

- Ko je od vas bez grijeha, neka prvi baci kamen?!,  poručila je, između ostalog, Jukić kolegama u pravosudnoj zajednici, svim medijima, svim stranim ambasadama, OSCE-u i OHR-u.

 

Zatim je uslijedila reakcija bivšeg ministra sigurnosti BiH Dragana Mektića. On se oglasio na svom Twitter profilu i poručio bivšoj članici VSTV-a:

 

- E, o ovome ja javno govorim pet godina, problem je u pravosuđu i sad se klupko počelo odmotavati. Svašta će tu još biti. I zato mi nismo imali borbe protiv korupcije i zato su meni montirali optužnicu. Kako te nije sramota sad o tome govoriti. Ti si dio toga, poručio je Mektić.

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 45

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još