Nezavisni saborski zastupnik odgovara

Hoće li se predsjednik RH izviniti? Milanović je u stanju očaja koje graniči sa histerijom, neurotični kolerik

Front13.12.20, 19:48h

Hoće li se predsjednik RH izviniti? Milanović je u stanju očaja koje graniči sa histerijom, neurotični kolerik
Plenković ima narcističku strukturu ličnosti, a Milanović je neurotični kolerik i razgovor između njih nije moguć, poručio je nezavisni saborski zastupnik gostujući na Face televiziji

 

Nezavisni saborski zastupnik dr. Marko Vučetić govorio je o posljednjoj izjavi predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića koja je izazvala burne reakcije u našoj zemlji, ali njegove izjave naišle su na osude i u Hrvatskoj. Vučetić odgovara da li je realno očekivati izvinjenje od Milanovića?

 

- Od Milanovića ne treba očekivati izvinjenje, on nije u stanju to učiniti. Nalazi se u neprestalnom stanju očaja. On je bezrazložni i ni u čemu utemeljeni nositelj trijumfalizma koji graniči sa histerijom. Na simboličkom nivou je socijal-demokrata, ali nema socijaldemokratski sadržaj! Na prošlim izborima smo imali mogućnost birati između loše prošlosti i nikakve budućnosti ili između loše prošlosti i simbola koji nam može omogućiti da mi stvorimo tu novu budućnost! Milanović je čovjek koji ima višak treće rečenice, mi ga tako opisujemo, problem je što je svaka njegova rečenica treća rečenica!

 

Vučetić smatra da predsjednik i premijer Hrvatske imaju problem u komunikaciji zbog karaktera.

 

Plenković ima narcističku strukturu ličnosti, a Milanović je neurotični kolerik i razgovor između njih nije moguć, poručio je nezavisni saborski zastupnik gostujući na Face televiziji.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 41

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još