VIDEO/ Sutra ide u Beograd na sastanak s Vučićem

Dodik u panici: 'U toku je opšti napad na Srbe! Svi smo na tapeti'

Front13.12.20, 18:41h

Dodik u panici: 'U toku je opšti napad na Srbe! Svi smo na tapeti'
Lider SNSD-a i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će se sutra u Beogradu sastati sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a glavna tema razgovora će biti epidemiološka situacija u Republici Srpskoj i Srbiji ze zatvaranju granica

 

Prije nego što se sutra sastane sa ministrom spoljnih poslova Rusije, Sergejom Lavrovom, predsjedavajući Predsjedništva BiH, Milorad Dodik otputovaće u Beograd gdje će se sastati sa predsjednikom Srbije, Aleksandrom Vučićem.

 

-Raniji dogovor je bio da za stanovnike Republike Srpske neće biti zatvorena granica prema Srbiji. Pokušaću to da ojačam. Nastojaću da tako i ostane, jer vidim da Srbija sada najavljuje eventualno zatvaranje granica, rekao je Dodik i dodao da je taj sastanak ranije dogovoren.

 

On je dodao da će na sastanku biti razgovarano i o drugim temama, te istakao da je u toku "opšti napad na Srbe."

 

– Napadi dolaze iz Amerike i iz Evrope. Na tapeti je Srbija, srpski narod, Vučić, na tapeti je i Republika Srpska i svi mi koji predstavljamo Republiku Srpsku – rekao je Dodik za RTRS.

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 78

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još