Rijetko priča o privatnom životu

Soraja progovorila o partneru milioneru i roditeljstvu: Muž me tjera da rodim, ali sam mlada za dijete!

Showbizz12.12.20, 13:00h

Soraja progovorila o partneru milioneru i roditeljstvu: Muž me tjera da rodim, ali sam mlada za dijete!
U glavi sam još uvijek djetinjasta! Jednostavno, nisam spremna, doći će vrijeme i za to, kaže brineta

 


Sara Soraja Vučelić Masoni, jedna je od onih koje su digle najveću prašinu na balkanskoj javnoj sceni. Vrijeme koje je provela u Crnoj Gori iskoristila je pametno i udala se za bogatog biznismena iz Holandije, a sa njim sada živi u Moskvi.

 

- Moj partner me forsira da rodim bebu, stalno spominje roditeljstvo, misli da je već vrijeme i da bi trebalo da rodim. Lično volim djecu, naravno, ali nisam previše opterećena tim stvarima - otkriva Soraja, čiji život je oduvijek intrigirao medije i njene brojne fanove, pa objašnjava da je još uvijek nezrela da bude majka.

 

- U glavi sam još uvijek djetinjasta! Jednostavno, nisam spremna, doći će vrijeme i za to - kaže brineta.

 

Ona već nekoliko godina živi na relaciji Rusija - Holandija, a trenutno je, zbog aktuelne situacije sa koronavirusom, razdvojena od partnera, te boravi u Crnoj Gori, dok je on u Moskvi.

 

- Sad sam u Crnoj Gori, situacija je loša u cijelom svijetu i nisam spremna da odem u Moskvu. Moj partner živi tamo i htio bi da se i ja preselim - komentariše Soraja.

 

- Zavoljela sam Moskvu! Nisam je voljela ranije, ali, eto, stvari se mijenjaju - priznaje starleta.

 

Vučelić se iz javnosti povukla upravo zato što joj se život sa partnerom prilično razlikuje od burne prošlosti u srpskoj prijestolnici.

 

- Moj sadašnji život se potpuno razlikuje od nekadašnjeg u Beogradu. Ozbiljniji je, ali i ja sam postala ozbiljna - iskreno kaže Soraja, pa dodaje da ne želi da komentariše svoje prezime.

 

- Tako je, kako je… Nećemo o mom prezimenu – rekla je ona crnogorskom voditelju Boži Dobriši.

 

(Alo.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još