Nakon što je Ivica Osim zvanično eliminisan iz NSBiH

Žestoka reakcija BH Fanaticosa: Izbacili ste čovjeka koji vam je omogućio te fotelje!

Sport11.12.20, 10:56h

Žestoka reakcija BH Fanaticosa: Izbacili ste čovjeka koji vam je omogućio te fotelje!
Po svakoj logici, najveće počasti bi trebale dolaziti iz njegove rodne Bosne i Hercegovine, ali ne – najveće počasti dolaze iz drugih zemalja svijeta, iz dalekog Japana, iz Austrije i mnogih drugih, stoji u reakciji

 


Nakon što je javnost saznala da će novim Statutom Nogometnog saveza BiH, vrata bh. kuće fudbala biti zatvorena za Ivicu Osima, oglasili su se i BH Fanaticosi.

 

Na početku objave napisali su:

 

– Gospodine Osim, mi nismo zaboravili vašu ruku spasa u trenucima mraka!

 

Potom su se očigledno obratili vodstvu Saveza.

 

– Izbacili ste čovjeka koji vam je omogućio te fotelje! A mi nismo od jučer - napisali su BH Fanaticosi.

 

– Ivica Osim je i prezime koje je dovoljno samo izgovoriti, a to će automatski donijeti salvu pohvala i aplauza širom svijeta. Po svakoj logici, najveće počasti bi trebale dolaziti iz njegove rodne Bosne i Hercegovine, ali ne – najveće počasti dolaze iz drugih zemalja svijeta, iz dalekog Japana, iz Austrije i mnogih drugih. Sve to zbog njegove karijere, njegovog znanja, njegovog karaktera. Orden Izlazećeg Sunca dobijen od strane japanske vlade dovoljno govori. Dovoljno govori i prijedlog da ulica u Gracu nosi njegovo ime. Najviše govori njegovo historijsko obraćanje medijima u jeku agresorskih napada na Sarajevo. Mala smo država sa puno heroja i još više izdajnika. Nisu cijenjeni dovoljno i na ovaj način će se potrošiti. Za kraj, nikada ne otpisujte pobjednike – uvijek su tu i neće odustati do posljednjeg daha! - napisali su BH Fanaticosi.

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 18

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još