KO STIŽE, TEBI BLIŽE?

Nove trgovine u sarajevskom Bingo City Centeru: Od 11. decembra vrata otvaraju Alma Ras, Salamander, S. Oliver...

Biznis Klub09.12.20, 10:28h

Nove trgovine u sarajevskom Bingo City Centeru: Od 11. decembra vrata otvaraju Alma Ras, Salamander, S. Oliver...
Ovo je druga faza otvorenja, a svoja vrata prethodno su otvorili najveći Bingo Plus hipermarket, najmodernije Cinestar kino i još nekoliko zakupaca različitog portfolija

 

     

Bingo City Center, najveći Bingov shopping centar u Sarajevu, uskoro će obogatiti svoju ponudu novim trgovinama. Od 11. decembra svoja vrata će kupcima otvoriti: Alma Ras, Salamander, Dexy Co, The Athlete's Foot, S.Oliver i Frisa. 

     

Bingo City Center se prostire na 44 500 kvadrata i mjesto je na kojem svaki kupac može pronaći baš sve za sebe. S novim trgovinama ta će ponuda biti još raznovrsnija, a već omiljeni brendovi, postat će još bliži svojim kupcima.

     

Ovo je druga faza otvorenja, a svoja vrata prethodno su otvorili najveći Bingo Plus hipermarket, najmodernije Cinestar kino i još nekoliko zakupaca različitog portfolija.

 

bingo-centar-sarajevo2

         

„Zbog epidemiološke situacije u našoj zemlji nismo u mogućnosti organizovati događaj na dan otvorenja druge faze, ali će novi zakupci pripremiti odlične ponude u svojim trgovinama. Dok otvaramo najavljene trgovine, u  pripremi je novi sadržaj koji zasad nećemo otkrivati“, kazali su iz Binga.

 

Podsjećamo, prva faza centra završena je u septembru, te je dio centra otvoren 12.9.2020. Tada je Bingo predstavio najveći hipermarket u BiH, na čak 10.000 m2 i još 9 drugih zakupaca. 30. oktobra u sklopu centra, Cinestar Cinemas otvorili su najsavremenije kino sa 10 dvorana.

         

Sve važne informacije o BCC-u Sarajevo možete pronaći na www.bingocitycenter.ba te na Facebook i Instagram profilima. 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!