DEPO PULS/ NOVA ANKETA, UKLJUČITE SE...

Stiže vakcina za COVID: Da li ćete je primiti?

Hronika02.12.20, 22:59h

 Stiže vakcina za COVID: Da li ćete je primiti?
Tema novog istraživanja pulsa javnosti su vakcine za COVID koje su manje-više spremne za upotrebu u vodećim zemljama svijeta. Kakav je vaš odnos prema ovoj vakcini? Uzimite svoje učešće u ovoj anketi odmah!

 

Konačno imamo tu vijest: odobrena je vakcina kompanije Pfizer za masovnu upotrebu u Velikoj Britaniji.  Vakcinacija u ovoj zemlji kreće za nekoliko dana. Istovremeno, Rusija je odobrila svoju vakcinu i uskoro će građani u ovoj zemlji biti u masovnom tretmanu vakcinacije protiv virusa koji je ove godine zaustavio čitav svijet. Početak vakcinacije očekuje se i u drugim zemljama svijeta, dok još nekoliko velikih svjetskih kompanija je u trci da izbaci svoju verziju vakcine protiv COVID-a.


Vakcinacija je upravo tema narednog DEPO Pulsa. Svoje učešće u ovoj anketi možete uzeti od trenutka objave ovoga teksta na DEPO Portalu. 

 

 

DEPO Portal – medij kojem se vjeruje!

 Komentari - Ukupno 77

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još