senad šepić o dešavanjima u stranci

Svi ćemo na svoje načine pobijediti tu SDA... Iznenadio me je Zvizdić svojim ‘krikom’ jer ga poznajem kao čovjeka koji...

Front30.11.20, 12:30h

Svi ćemo na svoje načine pobijediti tu SDA... Iznenadio me je Zvizdić svojim ‘krikom’ jer ga poznajem kao čovjeka koji...
To da je on odlučio ovako progovoriti, govori dovoljno o tome koliko je dogorilo

 

Senad Šepić, predsjednik Nezavisnog bloka komentirao je najnovija dešavanja u SDA - piše NAP.

 

"Iznenadio me je Zvizdić svojim ‘krikom’, jer ga poznajem kao čovjeka koji je uvijek bio uz svoga predsjednika i nije sklon ikakvim sukobima. Posebno ne javnim.

 

To da je on odlučio ovako progovoriti, govori dovoljno o tome koliko je dogorilo.

 

Razvoj dalje je očit- otići će Zvizdić, najvjerovatnije i Efendić, otišao je ranije Konaković, zatim Čampara, davno prije njih sam otišao i ja i svi mi, na svoje načine ćemo zajedno, i u saradnji sa drugim opozicionim strankama, već 2022. godine, ovaj put izvana, pobijediti ovakvu SDA, koju su Bakir i Sebija nepovratno uništili.

 

Šemso Mehmedović će još neko vrijeme biti zabrinut za stanje u SDA, ali ni to neće moći promijeniti ni njegovo, niti stanje te stranke više. Pred nama je, pa gledajmo", kazao je Šepić.

 

(DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 57

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još