ski centar radi do 21 sat

Od danas otvorena skijališta na Jahorini: Popust od 70 posto važi i za dnevne i za noćne karte

Sport29.11.20, 10:56h

Od danas otvorena skijališta na Jahorini: Popust od 70 posto važi i za dnevne i za noćne karte
Olimpijski centar Jahorina apeluje na sve skijaše i posjetioce da se pridržavaju neophodnih epidemioloških mjera, da budu odgovorni prema sebi i drugima ali i da uživaju u snježnim radostima i jačaju svoj imunitet boravkom u prirodi i aktivnim odmorom na toj planini

 

 

Olimpijski centar Jahorina od danas zvanično pušta skijalište u rad.


Zahvaljujući novim snježnim padavinama, pogodnoj temperaturi, a najviše sistemu za osnježavanje, ponovo prva u regionu Jahorina spremno dočekuje sve ljubitelje snježnih aktivnosti, ističu iz tog olimpijskog centra. 


Direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić rekao je da prate situaciju, te da je sistem za osnježavanje u pogonu u svakom momentu kada to uslovi dozvoljavaju.


- Za sada je skijašima na raspolaganju staza Poljice i lift sidro Poljice. Šestosjed Poljice je također u pogonu, ali za panoramsku vožnju do Olimpijskog bara koji ove zime skijašima svoja vrata otvara u proširenom kapacitetu i sa novim menijem. Zahvaljujući dobroj pripremi staza i sistemu osnježavanja ponovo prvi u regionu puštamo skijalište u rad, na stari dan Republike - dodao je Ljevnaić.


Radno vrijeme ski centra je od 9.00 do 16.00 sati za dnevno i 18.00 do 21.00 sat za noćno skijanje. Popust od 70 posto važit će na dnevne i dnevno noćne karte koje budu kupljene i iskorištene isti dan, a kupovina karata je moguća na prodajnom mjestu Poljice.


Olimpijski centar Jahorina apeluje na sve skijaše i posjetioce da se pridržavaju neophodnih epidemioloških mjera, da budu odgovorni prema sebi  i drugima ali i da uživaju u snježnim radostima i jačaju svoj imunitet boravkom u prirodi i aktivnim odmorom na toj planini. 

 

(FENA/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!