POSLJEDNJI ISPRAĆAJ U PROSTORIJAMA FIS VITEZ

Nisu mogli stati svi: Održana komemoracija za jednog od najvećih bh. privrednika Peru Gudelja

Hronika28.11.20, 11:45h

Nisu mogli stati svi: Održana komemoracija za jednog od najvećih bh. privrednika Peru Gudelja
Na komemoraciji su bili nazočni mnogi crkveni, politički i gospodarski dužnosnici

 

 

Poduzeće FIS Vitez u svojim prostorijama, dana 28.11.2020. s početkom u  11 sati, održalo je komemoraciju za preminulog osnivača i suvlasnika, te uglednog gospodarstvenika Peru Gudelja.


Ograničeni broj osoba sudjelovao je na komemoraciji ovom velikanu Središnje Bosne, ali i Bosne i Hercegovine koji je na različite načine sudjelovao i kreirao društveni, sportski, kulturni i naravno gospodarski život Bosne i Hercegovine, Središnje Bosne i svoga Viteza.


Na komemoraciji su bili nazočni mnogi crkveni, politički i gospodarski dužnosnici od premijera Županije Središnja Bosna Tahira Lende, predsjednika FBiH Marinka Čavare,  načelnika općine Vitez Tome Bošnjaka Matića, budućeg načelnika Borisa Marjnovića, ministra zdravstva ŽSB Ante Matića i mnogih drugih.

 

pero-gudelj-komemoracija2


U ime poduzeća FIS obratila se Dijana Brkan, direktorica marketinga, koja je ponovila životni put Pere Gudelja, a portal centralna.ba medijski je popratio komemoraciju.


Posljednji ispraćaj jednog od najvećih bh. gospodarstvenika Pere Gudelja koji će vječno ostati u našim srcima obavit će se danas u 14 sati, na groblju Gornja Večeriska kod Viteza.


Više fotografija pogledajte ovdje.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!